Kurv  

Ingen produkter

Fragt 0,00 DKK
Totalt 0,00 DKK

Tjek ud

KortholderDer er 4 varer.

Du kender det sikkert godt - dit kreditkort, dankort eller andre betalingskort ligger og flyder i lommen og når du skal bruge dem, virker de pludselig ikke længere. De er blevet ridsede og du kan ikke længere bruge dem til noget.

Eller synes du også at det er svært at finde på en jule- eller fødselsdagsgave til din mand eller din far? Mange mænd har ofte ikke ret mange ønsker og bryder sig ikke om at skulle lave ønskesedler op til jul og fødselsdag. Det kan derfor være yderst svært at finde på en gave til manden og man ender ofte med et par sokker eller et slips. Et sikkert, men også et kedeligt valg. Hvis man kunne finde på noget, der både var praktisk og funktionelt og samtidig moderigtigt og stiligt, så ville man være kommet langt i projekt gavekøb.

Vi har et rigtig godt bud: En kortholder. Kortholdere er et etui ofte lavet at aluminium eller et andet holdbart letvægtsmateriale. Etuiet rummer typisk 5-7 kort af kreditkortstørrelse adskilt af plastiklommer eller en anden form for adskillelse. Denne kortholder passer godt på dit Dankort, kreditkort, kørekort og alle de andre plastikkort, man går rundt med. Kortholderen kan naturligvis også anvendes til at opbevare andre mindre genstande, men har på sig når man bevæger sig rundt i verden.

En kortholder er udover et praktisk hjælpemiddel også en accessory, der med sit ofte stilige udseende er med til at udstrålet klasse og elegance. Og nåh ja, man kan også sagtens give en kortholder til kvinden der har alt.

Følg os på Facebook

Følg os på Google+