Kurv  

Ingen produkter

Fragt 0,00 DKK
Totalt 0,00 DKK

Tjek ud

Magisso karklud holder - Bred - Hvid Tilbud

Magisso karklud holder - Bred - Hvid

Med den stærke magnet sætter du holderen fast på vasken - så du kan få din karklud væk fra køkkenbordet.

En Magisso karklud holder i plast er en god måde at holde styr på karkluden og sikre at hygiejnen i køkkenet er helt i top.

160,30 DKK

229,00 DKK inkl. moms

(pris reduceret med 30 %)

Mere info

Magisso har lavet flere forskellige typer af holdere til karklude - Denne version er i plast. Er du mest til rustfrit stål og har du en rund vask, så se her. Har du derimod en firkantet vask og derfor har brug for en lige karklud holder, så finder du den her.

 

Design og funktionalitet i verdensklasse - Det er, hvad der typisk kendetegner Magisso og deres karklud holder er ingen undtagelse. Holderen er en smart måde at opbevare din karklud, når du ikke bruger den - så ved du også altid, hvor den er.

 

Vil du gerne undgå at have bakterier spredt rundt i hele køkkenet, så er det en rigtig god idé at anskaffe en karklud holder. Så sikrer du nemlig, at der er styr på hygiejnen i køkkenet.

 

Karklud holderen fra Magisso er en magnetisk karlud holder og let at montere, da den stærke magnet blot sættes på indersiden af vasken. På den måde kan du samtidigt placere holderen lige der, hvor det passer dig og så den er lettest tilgængelig, når du skal af med karkluden..

 

Se her, hvordan holderen ser ud, hvor let den er at montere og hvordan du bruger den.

 

 

 

Klik her for at se andre smarte og fuktionelle produkter fra Magisso.

30 other products in the same category:

Previous
Next

Følg os på Facebook

Følg os på Google+