Kurv  

Ingen produkter

Fragt 0,00 DKK
Totalt 0,00 DKK

Tjek ud

Skrællekniv og -spidser - Karoto - Sort

Jo flottere maden er, jo mere appetitlig bliver den. Med en Karoto Skrællekniv, kan du let og hurtigt dekorere din mad med gulerødder, agurker og andre grøntsager. En hurtig og sjov måde at pynte maden på.

69,30 DKK

99,00 DKK inkl. moms

(pris reduceret med 30 %)

Mere info

Går du med en lille kok i maven og elsker du at pynte maden op? Så er en Karoto Skrællekniv lige noget for dig. Med denne skrællekniv kan du nemlig hurtigt og smertefrit lave pynt, som kan gøre det meste mad mere appetitligt at se på. Og så er det samtidigt en sjov måde at tilberede maden på.

 

Selve skrællekniven er udformet som en blyantsspidser og fungerer ved, at du stikker guleroden ind i hullet og skræller den, så der dannes lange, tynde bånd af gulerod, hvilket er en let måde at pynte maden på.

 

Netop da Karoto skrællekniven er så let at bruge, så er det en rigtig sjov måde at få børnene med til at lave mad. De elsker at bruge skrællekniven og resultatet bliver perfekt hver gang.

 


Skrællekniven er designet af Avichai Tadmor og den måler 7,8 cm. i længden, 5,5 cm. i længden og 4 cm. i højden.Nedenfor kan du se, hvordan Karoto skrællekniven bruges og hvad du kan lave med den.

 

Klik her for at se Karoto skrællekniven i orange.

Klik her for at se Karoto skrællekniven i grøn.

30 other products in the same category:

Previous
Next

Følg os på Facebook

Følg os på Google+