Kurv  

Ingen produkter

Fragt 0,00 DKK
Totalt 0,00 DKK

Tjek ud

Magisso Microfiberklude

Ønsker du også et perfekt resultat, når du gør rent? Så har Magisso skabt disse fantastiske microfiberklude, der gør det grove arbejde for dig og leverer det ønskede resultat.

55,30 DKK

79,00 DKK inkl. moms

(pris reduceret med 30 %)

Mere info

Microfiberklude har vundet stor indpas de senere år og det finske designhus Magisso har stået i spidsen for disse fantastiske klude, som ikke skuffer dig, når du har gang i rengøringen i det lille hjem.

 

Magisso har designet en lang række andre succeser, som eksempelvis karklud holdere og kageknive og har stor tradition for at desgine funktionelle køkkenredskaber, som gør arbejdet i køkkenet langt sjovere og mere praktisk.

 

Microfiberkludene er miljøvenlige og kan bruges til stort set alle formål. De er nyskabende og indeholder antibakterielle sølvioner og du kan dermed rengøre alle overflader uden brug af sæber eller andre desinficerende midler. 

 

Sølvionerne holder microfiberkludene fri for bakterier, så det eneste du skal gøre for at rengøre kludene er at vaske dem i sæbevand, og lade dem tørre. Den antibakterielle effekt holder op til 100 vaske.

 

Microfiberkludene måler 27 x 29 cm.

 

Hver pakke indeholder 2 klude.

 

Klik her for at se flere spændende produkter fra Magisso.

30 other products in the same category:

Previous
Next

Følg os på Facebook

Følg os på Google+