Kurv  

Ingen produkter

Fragt 0,00 DKK
Totalt 0,00 DKK

Tjek ud

Magisso Kagekniv - Stål

Træt af at din kagespade vælter kagen? Og at du aldrig kan skære et ordenligt stykke kage?

Magisso kagekniv skærer de mest perfekte stykker kage og placerer dem blidt på din tallerken. Kagekniven fra Magisso er både smuk og funktionel, og passer perfekt i alle kageglade hjem.

Tilgængelighed: Denne vare er ikke længere på lager


Notify me when available

223,20 DKK

279,00 DKK inkl. moms

(pris reduceret med 20 %)

Mere info

Retfærdighed og uafhængighed. Dette er kort sagt hvad Red Dot Award står for, og finske Magisso har vundet lige præcis denne award flere gange - blandt andet for denne eftertragtede kagekniv i rustfrit stål.

 

Med sit flotte og kreative design vækker den opsigt og adskiller sig fra andre produkter. Ved første øjekast ligner det ikke umiddelbart en kagekniv, men lad dig ikke snyde af det. Virkningen og effektiviteten er nemlig ikke til at tage fejl af, og den er nemmere at bruge en så mange andre kageknive. Den giver et perfekt resultat hver eneste gang, og så er det utroligt simpel at bruge.

 

Du kan altså let lade dit barn eller din gamle bedstemor skære et stykke kage, uden at du skal hjælpe dem. Når først teknikken er lært, og den er nem at lære, så kører det bare derudaf.

 

Du kan også bruge kniven til at lave flotte anretninger. Den skærer nemlig kagen ud i rigtig flotte former, og sikrer dig, at du får stykker der ligner hinanden. Efterfølgende kan du så let bruge kagekniven til at placere stykkerne på en tallerken, og eventuelt pynte rundt om. Det bliver altså nemmere og sjovere at invitere folk på besøg, med den flotte og opsigtsvækkende kagekniv fra Magisso.

 

Kagekniven er et flot og funktionelt finsk design og har som beskrevet vundet den eftertragtede Red Dot Design Award i 2010. Den er lavet i rustfrit stål, men fås også i plastik.

 

Hvis du vil skære perfekte stykker kage, som aldrig vælter, så er en Magisso kagekniv lige noget for dig. Og samtidigt er det en fantastisk gave til andre kageelskere også.

 

I videoen nedenfor finder du en præsentation af kagekniven.

 

Klik her for at se kagekniven i sort.

 

Klik her for at se kagekniven i hvid.

 

Klik her for at se flere spændende produkter fra Magisso.

29 other products in the same category:

Previous
Next

Følg os på Facebook

Følg os på Google+