Kurv  

Ingen produkter

Fragt 0,00 DKK
Totalt 0,00 DKK

Tjek ud

PineApple / Illumin lamperDer er 14 varer.

Pineapple lampen er designet af designhuset Dyberg-Larsen. Dyberg-Larsen blev etableret i 1997, af Bodil Larsen. Dyberg-Larsen er en virksomhed, som markedsfører og sælger produkter fra danske og udenlandske firmaer. De producerer langt de fleste produkter selv, på deres fabrik i Asperup. Det betyder også, at Pineapple lampen, som er et internationalt designsymbol, bliver produceret næsten udelukkende i Danmark. En vaskeægte Dansk succeshistorie.

Pineapple lampen består af en række fine blade, der er samlet op omkring et gennemsigtigt akrylstativ. Lamperne er nemme at samle og skille ad, hvilket gør det nemt at rengøre og reparere dem. Derudover er der tænkt på lyssætningen i lamperne, idet designet betyder at man ikke får lyset i øjnene, uanset hvor man befinder sig i forhold til lampen.

Lampen er designet af den danske designer Frank Kerdil. Hans store fokus på detaljerne har været en vigtig del af succesen. Da lamperne bliver produceret på den danske fabrik i Asperup, er der heller ikke langt fra tegning og til produktion. Det betyder imidlertid ikke at lamperne bare bliver masseproduceret. Lamperne kan produceres efter efterspørgsel, og den danske produktion giver nogle fantastisk smukke og velproducerede lamper.

Lampen er også temmelig unik, idet man kan vende den om, og på den måde bruge den som enten bordlampe eller gulvlampe. Dette er en meget brugbar detalje, fordi det giver flere anvendelsesmuligheder i designet.

En af de vigtigste egenskaber ved en lampe, er at den faktisk formår at kaste lyset på en ordentlig, behagelig og meget smuk måde. Alt for mange lamper har en elendig lyssætning, og giver et uforholdsmæssigt skarpt lys. Dette er ikke tilfældet ved Pineapple lampen. Lampen er også kendetegnet ved, at den kan bruge både en LED-pære og en energisparepære. På den måde kan du også være med til at beskytte miljøet.

Pineapple lampen er i sandhed en dansk designhistorie, der er værd at fortælle. Lampen har vakt international opsigt, og giver endnu engang opmærksomhed omkring dansk design, som i øjeblikket vælter frem. Danskerne er dygtige designere. Bare se Frank Kerdil, som er manden bag Pineapple lampen – han har skabt en international lampe, som giver anvendelsesmuligheder i hele verden.

Følg os på Facebook

Følg os på Google+