Kurv  

Ingen produkter

Fragt 0,00 DKK
Totalt 0,00 DKK

Tjek ud

SkærebrætterDer er 1 vare.

At have det rigtige udstyr er uden tvivl alfa og omega i mange sammenhænge. Og det gør sig også gældende, når der er tale om madlavning. Og der findes ikke mange steder, hvor det er så vigtigt at have det helt rigtige udstyr som i køkkenet. Ja, faktisk kan det ofte også være et spørgsmål om sikkerhed. Der er ikke noget mere farligt end en sløv og gammel kniv, der ikke glider let igennem kødet eller grøntsagen, og det samme gør sig gældende for dit skærebræt.

Hvis sikkerheden skal være i orden i dit køkken, er det yderst vigtigt, at dit skærebræt ligger solidt og stabilt på bordet. Skærebrættet må ikke flytte sig eller rykke rundt på bordet, mens du er i gang med madlavningen, for så risikerer du, at din kniv smutter og du kommer alvorligt til skade.

Vores tre varianter af skærebrætter, der alle er fremstillet i det bæredygtige bambus, har alle tre en række unikke funktionaliteter, der er med til at sikre, at din madlavning bliver en optimal og behagelig oplevelse. Skridsikkerhed, alsidighed og lækkert, flot og funktionelt design går hånd i hånd på disse bambus skærebræt.

Følg os på Facebook

Følg os på Google+