Kurv  

Ingen produkter

Fragt 0,00 DKK
Totalt 0,00 DKK

Tjek ud

PineApple Spejl lampe - Medium

PineApple spejl lampe er en virkelig smuk lampe - den hører til i det bedste af dansk design og er designet af Frank Kerdil for danske Dyberg-Larsen. 

Lampen er produceret i poleret acryl, med flotte spejl kvadrater, hvilket giver et helt fantastisk og behageligt lys. Spejl effekten gør, at lampen lyser endnu mere op og samtidigt får et yderst flot og eksklusivt look.

Tilgængelighed: På lager

2 449,30 DKK

3 499,00 DKK inkl. moms

(pris reduceret med 30 %)

Mere info

Frank Kerdil har designet en række flotte lamper i PineApple serien og lamperne fås i mange farver. Fælles for dem alle er, at de giver et yderst behageligt lys samtidigt med at det flotte udseende sætter et unikt præg på stuen, soveværelset, eller hvor man vil have lampen hængende.

 

PineApple Spejl Lampe - Leveres samlet og let at hænge op

Pineapple lamperne leveres samlet, så den er lige til at hænge op, når du modtager den med posten. Meget lettere bliver det ikke at skabe fantastisk lys i stuen.

 

Lampen bliver leveret med en 1.5 m lang stofledning, så du kan slutte den til strømmen. Du bør maksimalt bruge 60 Watts pærer i lampen.

 

Pineapple spejl lampen fra Dyberg -Larsen har en bredde på 50 cm og en højde på 45 cm og passer dermed som primær belysning i rigtig mange rum, hvor man gerne vil gøre noget ekstra ud af belysningen.

 

Klik her for at se flere flotte PineApple lamper.

29 other products in the same category:

Previous
Next

Følg os på Facebook

Følg os på Google+