Kurv  

Ingen produkter

Fragt 0,00 DKK
Totalt 0,00 DKK

Tjek ud

PineApple Lampe - Hvid lampe - Medium

Flot dansk designet lampe, som skaber glæde med sit flotte unikke design. Frank Kerdil står bag den flotte og fantastiske PineApple lampe, som han har designet for Dyberg-Larsen.

Den giver et helt fantastisk flot lys og kan pynte op i alle rum i huset - en god og sikker måde at peppe boligindretningen op.

 

2 099,30 DKK

2 999,00 DKK inkl. moms

(pris reduceret med 30 %)

Mere info

Frank Kerdil har designet denne flotte PineApple lampe i hvid for danske Dyberg-Larsen. Lampen givet et blødt og fantastisk lys i rummet og det flotte design er med til - på en elegant måde - at peppe boligindretningen op.

 

Designet på PineApple lampen gør, at man kan anvende den som både bordlampe og som loftlampe. Størrelsen på lampen gør dog, at den nok er mest anvendelig som loftlampe i langt de fleste hjem, men da lampen kan fås i flere forskellige størrelser, så vil der være forskellige muligheder for de fleste.

 

PineApple lampe - Flot dansk design

Danmark har i mange år været kendt for vores flotte designs og netop dansk design er gennem årene blevet meget omtalt i hele verden. PineApple lampen er et rigtigt godt ekesmpel på, hvad det er danske designere kan, som man ikke kan mange andre steder.

 

Lampen er produceret i poleret acryl, og har skærme af Polysteren.

 

Den bliver desuden leveret med 3 meter stof ledning og du bør maksimalt benytte en 60 W pære i lampen.

 

Klik her for at se PineApple lampen i hvid - Small

 

Klik her for at se PineApple lampen i hvid - Large

29 other products in the same category:

Previous
Next

Følg os på Facebook

Følg os på Google+