Kurv  

Ingen produkter

Fragt 0,00 DKK
Totalt 0,00 DKK

Tjek ud

The Beak - Rød

The Beak er en anderledes knage, som både er ekstrem funktionel, og som overrasker med sit stilede udseende. Kun fantasien sætter græser for hvad den kan bruges til, lige fra entreen hvor du kan hænge dine sko, til køkkenenet hvor den kan fungere som en anderledes viskestykke holder. Mulighederne er mange, og den kan bruges i hele hjemmet.

139,30 DKK

199,00 DKK inkl. moms

(pris reduceret med 30 %)

Mere info

Den har en spændvidde på 10 mm inderst, og 15 mm yderst. Selve klemmen kan bære max 4 kg, imens stangen kan bære yderligere 2 kg.

Man er sikret både stilrigtigt design og et funktionelt design, når man køber et dansk designet produkt som The Beak. Bedre bliver det simpelthen ikke.

The Beak:
Det er sjældent at der skal meget til for at starte en idé, i hovedet på en rigtig designer. Dette var også tilfældet med Bodil Vilhelmine Dybvad Pedersen, som i dag er kendt som designeren af The Beak eller Næbet, som hendes produkt oprindeligt hed.
Starten på processen blev en irritation over sko og støvler der flød, overalt i garderoben. Selvom det kan virke basalt, så er det altså en ting der gør for eksempel rengøring besværlig. Derfor opstod der altså her et problem i hjemmet, der skulle løses. The Beak er løsningen på dette problem. Oprindeligt et ophæng til sko og støvler, men i dag også mange andre ting. The Beak bliver kaldt et multiophæng, da det også kan benyttes eksempelvis i stuen eller køkkenet.
Designet er simpelt. The Beak er grundlæggende et næb der gør din hverdag nemmere. Forestil dig en klemme, der sidder på en knage. Eller en knage der fungerer som en klemme. Altså simpelt, funktionelt og ikke mindst stilfuldt.
Når det praktiske bliver kombineret med det stilrigtige på denne måde, har du et rigtig godt eksempel på, at det er en god idé der skal til før man kan kalde sig designer. Vilhelmine Design startede med kun at være The Beak, men er også andre produkter.
Væsentligt for virksomheden er dog at gennembruddet er sket med The Beak. Mulighederne er mange for denne nyskabende danske designer er mange, og derfor repræsenterer produkterne også på bedste vis, hvordan dansk design er når det er bedst.Med The Beak understeges det at det er vigtigt at produktet både fremstår stilfuldt, men altså også har en funktionalitet du har behov for i hverdagen. Også selvom det måske ikke  var en funktion du have tænkt over før.
The Beak kan fås i flere farver og tilpasses det stilmæssige præg hjemmet har. Ydermere er det et produkt der ikke bare hører til et sted i hjemmet, men altså kan sættes op hvor det passer bedst ind. Det kan være til dine grydelapper i køkkenet, dine støvler i garderoben eller måske dine håndklæder i badeværelset. Det er på den måde en udefinerbar størrelse The Beak har, og derfor også en unik mulighed for at give hjemmet et stilmæssigt præg uanset hvorhenne du ønsker at sætte lidt designer-præg på væggene.

30 other products in the same category:

Previous
Next

Følg os på Facebook

Følg os på Google+