Kurv  

Ingen produkter

Fragt 0,00 DKK
Totalt 0,00 DKK

Tjek ud

MagissoDer er 14 varer.

Magisso er en ung finsk designvirksomhed, som er en af de virksomheder, der er med til at definere den nordiske/skandinaviske designbølge i øjeblikket.

Virksomheden har et fokus på det simple og de rene linjer, men også på det grundige og funktionelle design. Alt det der behøves, når det kommer til køkkenprodukter, som ikke bare skal være funktionelle og brugbare, men som samtidigt gerne må se godt ud.

Magisso består af en række unge designere, der tænker i praktiske baner, og som gerne vil være med til at gøre dagligdagen lidt nemmere, når mennesket bevæger sig ud i køkkenet. Meget af designet tager således udgangspunkt i ønsket om at sikre funktionalitet, uden at gå på kompromis med den designmæssige kvalitet.

Virksomheden er mest kendt for sin ”cake server”, men er også aktuel med en lang række andre produkter. De er blandt andet aktuelle med køler, som er perfekt til at holde champagnen eller hvidvinen kold, når man sidder og spiser en lækker middag, og ikke gider drikke varm hvidvin.

Derudover er virksomheden aktuel med forskellige magnetiske redskaber, som gør rengøringen af køkkenvasken en smule nemmere. Man kan eksempelvis hænge sin opvaskebørste nede i vasken, så man slipper for at den står og samler forskellige ting i vasken.

Magisso er eksemplet på, at den gode idé nemt kan veksles til en succes, hvis man tør at tage chancen. Virksomheden har været god til at profilere sig selv via medierne, og har oplevet øget interesse omkring sine produkter det seneste stykke tid. Magissos klare mission, ”at udvikle unikt design, som hjælper forbrugeren i hverdagen”, er en mission som de fleste kan forholde sig til. Det er et budskab der er nemt at sælge, hvilket helt sikkert også hjælper på deres store succes. Kunderne forstår, hvad produktet vil. De forstår hvorfor produktet er skabt, og det løser et problem i kundens dagligdag. På den måde kan man kende det gode design.

Mange designervarer ligger i en meget høj prisklasse. Dette gør sig ikke gældende for Magisso. Produkterne sælges til priser, hvor alle har mulighed for at være med. På den måde er det også universelt design, fordi eksklusiviteten ikke sætter grænser for folks forbrug af produkterne.

Magissos fantastiske produkter er smukke, og de hjælper til i din hverdag.

Følg os på Facebook

Følg os på Google+