Forbrugskunst.dk – Kvalitets brugskunst

Artikler, nyheder og tilbud!

Forbrugskunst.dk – Kvalitets brugskunst - Artikler, nyheder og tilbud!

PineApple lamper – Mange flotte lamper til hjemmet

Frank Kerdil har skabet en hel serie af fantastiske lamper under navnet PineApple for danske Dyberg-Larsen. Lamperne har et yderst flot design, samtidigt med, at de giver et både behageligt og flot lys til rummet – med andre ord får man rigtig meget lampe for pengene med en PineApple lampe.

Pineapple Spejl Lampe

Den flotte og spændende PineApple Spejl Lampe

I starten var der ganske få modeller at vælge mellem, men efterhånden, som lamperne bliver mere og mere populære, så er der efterhånden et stort udvalg. For at give dig et overblik over, hvilke PineApple lamper vi forhandler hos Forbrugskunst.dk, så finder du nedenfor en oversigt over de forskellige lamper.

Alessi – Flot design til hjemmet

Alessi Kitchen Timer - Minutur - Sort

Det praktiske, smukke og funktionelle minutur fra Alessi.

Alessi er en italiensk designvirksomhed, der designer brugskunst til hjem i hele verden. Alessi har gjort noget, som ikke ret mange andre virksomheder i hele verden ville turde gøre. De har gjort noget, som er meget anderledes og nytænkende.

De har gjort noget, som stiller nogle helt andre krav til en virksomhed, og til hvordan en virksomhed bliver ledet. De har valgt at udlicitere hele deres design, til designere der ikke er ansat i virksomheden. Men virksomheden lever af design. Den lever af, at kunderne vil købe deres fantastisk smukke ting. De lever af at kunderne vil have deres ting stående fremme i hjemmet. Hvordan kan man så arbejde uden ansatte designerne?

Har du husket mandelgaven?

Har du husket at købe en mandelgave til den traditionelle ris a la mande?

Hvis ikke, så kan du i vores webshop finde masser af sjove, funktionelle, skæve og sjove idéer til en mandelgave som er mere end bare den traditionelle pakke med chokoladejulemænd.

Der findes alt fra kortholdere til hvidløgspressere, nøddeknækkere, tandbørsteholdere, nøgleholdere, knagerækker og meget andet. Med andre ord er der rigtig gode muligheder for at finde inspiration til dette års mandelgave, så det hele ikke ender med at blive magen til sidste jul.

* Find inspiration til mandelgaver i vores webshop *

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)

Pas på dine kreditkort i juledagene – Brug en kortholder

Julen nærmer sig med hastige skridt og så er der flere gode grunde til at passe på dine kreditkort.

Først og fremmest bliver kortene jo godt og grundigt slidt, når de bliver kørt gennem terminalerne igen og igen. Dette er der selvfølgelig ikke ret meget at gøre ved, da det er den eneste måde rent faktisk at gøre brug af kortene.

*Køb kortholdere her*

En anden god grund til at passe på kreditkortene er, at rigtig mange mennesker får deres kort væk i juledagene, når alkoholen sætter ind, fornuften sætter ud og festen melder sig. Mange får deres kort væk i byen eller forlægger det andre

Vind en Magisso tekop

Magisso tekop

Nu kan du vinde denne sjove og praktiske tekop fra Magisso.

Så er det blevet tid til at afholde en hurtig konkurrence. Du har nu muligheden for at vinde en tekop fra Magisso.

En Magisso tekop er både sjov og praktisk og er en god kop at finde frem, når der kommer gæster. Perfekt til dig, som gerne vil nyde en god kop te.

Spar portoen – Afhent varen

Forbrugskunst.dkNu har du muligheden for at spare portoen, når du køber gaver hos Forbrugskunst.dk.

Hvis du bor i eller i nærheden af Aalborg, eller alligevel kommer forbi, så er du velkommen til at komme forbi og afhente de varer, du køber. På den måde får du endnu flere penge til at købe lækker boligindretning eller andre lækre ting til hjemmet.

Det eneste du skal gøre for at spare portoen er at sende os en mail på info@forbrugskunst.dk – så aftaler vi nærmere omkring tidspunktet.

Meget lettere bliver det ikke at spare portoen.

>> Klik her for at se nogle af de mange fede ting i webshoppen <<

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 9.5/10 (2 votes cast)

Kagekniv fra Magisso – Et lækkert valg til kagebordet

Når kagen skal skæres for, gør det ikke noget, at det gøres med stil. Og det er præcis det, du kan nu med en kagekniv fra Magisso. Kagekniven har et fedt design og ligger rigtig godt i hånden. Samtidigt er det let og hurtigt at skære helt perfekte kagestykker, som kan ser veres for gæsterne.

Finske Magisso har sans for det funktionelle og det moderne og de har med

Kagekniv - Magisso

Den lækre kagekniv fra Magisso fås i rustfrit stål, sort og hvid. Fremover bliver det hurtigt og let at servere kage for gæsterne.

Skærebrætter af træ eller bambus – hygiejniske og holdbare

En stor del af ens madlavning består af at skære, snitte og hakke ingredienser. Ofte kød eller grøntsager. Fokus er derfor ofte på at vælge de rette knive til opgaven, men man må endelig ikke glemme det andet vigtige stykke køkkenudstyr til denne opgave: Skærebrættet.

Spørg en hvilken som helst kok og han eller hun vil fortælle dig om vigtigheden af at bruge det rette skærebræt til tilberedningen af ingredienserne. Og hvad er et godt skærebræt, egentlig? Det skal være stabilt og ligge stille på bordet, det skal være hygiejnisk og nemt at rengøre, og endelig skal det være holdbart og ikke blive slidt og revnet for hurtigt.

PineApple Lampe – Kerdils ananaslampe

Når det kommer til boligindretning, så er der ingen tvivl om, at belysning og lamper til hjemmet er en hel lille videnskab i sig selv. Den rette belysning og den rette placering af lyskilderne kan forvandle ens hjem på måder, man ikke kan forestille sig. Lyset kan bruges til at nedtone eller fremhæve forskellige elementer i ens boligindretning. Når det kommer til designet af selve lampen, så er området i den grad et, hvor der både er prestige og stor kreativitet involveret. Lampedesign er kunst på linje med stoledesign, og du kan få en lampe til enhver smag.

Kortholdere – Beskyt dine kreditkort med en smart kortholder

I gamle dage gik alle mænd med tegnebøger i lommen, men det hører efterhånden en svunden tid til. Dengang brugte man kontanter til at betale med og man skulle have plads til både sedler og mønter. I dag har de fleste af os måske lidt småmønter i lommen og klarer resten med et Dankort eller et andet kreditkort. Derfor gider vi ikke længere gå rundt med en stor, tung pung, der udover at fylde og veje, også ødelægger buksernes facon med tiden.

Udover Dankort og andre kreditkort, så har nærmest alle former for kort og medlemsbeviser efterhånden fået samme format: Kørekort, sygesikringsbevis,