Kurv  

Ingen produkter

Fragt 0,00 DKK
Totalt 0,00 DKK

Tjek ud

Handelsbetingelser

Virksomhedens juridiske navn: Webfaktor.dk
CVR-nummer: 33128339
Etablering: 2008
Birke Alle 12, 9200 Aalborg SV

Forbrugskunst.dk modtager betaling via  Dankort, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, V PAY, JCB og American Expres.

Betalingsoplysninger du sender er krypterede (SSL) - Det kun PBS der kan aflæse dem. Vi har her hos forbrugskunst.dk ingen mulighed for at tilgå dine kortoplysninger.

Levering:

På alle ordre over 500 kroner får du gratis levering - Ellers koster det 39 kroner.

Pakkerne sendes dagligt (Mandag til Fredag) - altså får du dag til dag levering, med den forudsætning at Post Danmark overholder leveringen. Dvs, at skulle Post Danmark være forsinket med levering, så er det ude af forbrugskunst.dk´s ansvarsområde. Bornholm og andre småøer er ikke omfattet af Post Danmarks dag til dag levering - hvilket kan give leverancer på 2 dage.

Der sendes ikke på helligdage.

 

I tilfælde af sygdom og lign, så kan der opstå situationer hvor forsendelsen først bliver afsendt næste dag.

Køb hos forbrugskunst.dk

Vi tager forbehold for menneskelige tryk fejl, som kan give prisfejl. Vi tager også forbehold for udsolgte varer og udskudte leveringstider pga. forbrugskunst.dk´s grosister.

Nogle manualer til nogle af vores varer vil fremgå på engelsk.

Priser

Prisen er inklusiv 25 procent moms. Vi sælger kun til Danmark.

Salg

Prisen som findes ved bestillingstidspunket er den gældende pris - medmindre der er lavet menneskelige fejl. Bestillingen slettes hvis vi får pakken retur.

Afbestilling

Vil de gerne afbestille/annullere en ordre - så ring til os eller send en mail til info@forbrugskunst.dk. Vedlæg bestillingsnr og tidspunkt - så vi lettest mulig kan finde ordren.

Returnering

Skulle du ikke være tilfreds med et produkt, så tilbyder vi 14 dages fuld returret. Kravet er dog at varen leveres tilbage i samme stand. Altså ikke brugt - og uåbnet. Altså må du selvfølgelig godt åbne pakken som posten kommer med, men ikke selve embalagen :-)

Varer som returneres skal medfølge kopi af faktura, og skal blive returneret uden omkostninger for forbrugskunst.dk - Varer som returneres pr. efterkrav eller underfrankeret, modtages ikke.

Returnering:

Webfaktor.dk

Att: Forbrugskunst.dk

Birke Alle 12

9200 Aalborg SV

TLF: 22 31 22 28

Send venligst så mange informationer som muligt med - altså kopi af faktura så vi kan finde ordren i systemet, og informationer omkring bankkonto og reg nr - så vi kan overføre penge. Pengene bliver overført i løbet af 7 dage.

Returnering og forsendelse.

Alle pakker der bliver returneret til forbrugskunst.dk - skal være forsvarligt pakket ind - så der ikke kan ske skade på pakken - Skader pga. mangelfuld emballinger kan betyde at deres rettigheder falder bort. Vi anbefaler at pakken sendes via Post Danmark Pakkepost.

Reklamationsret

Du får i henhold til købeloven - 2 års reklamationsret. Hvilket omfatter materialefejl ved normal anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke over slitage, fejl eller skader som er kommet fra forkert anvendelse - dårlig vedligeholdelse og voldsomme eller uautoriserede indgreb. Reklamationen skal ske indenfor en rimelig tid. I forbindelser med fejl og defekte varer, betalinger forbrugskunst.dk for returneringen.

Henvendelser omkring returnering og reklamation kan ske via

Webfaktor.dk

Att: Forbrugskunst.dk

Birke Alle 12

9200 Aalborg SV

TLF: 22 31 22 28

Vi modtager ikke pakker som bliver leveret pr. efterkrav - Send venligst via almindelig Post Danmark pakke forsendelse. Send venligst så meget som muligt af følgende information med: kopi af ordrebekræftigelse, reg og kontonr til bank til tilbagebetaling af penge. Pengene vil blive overført i løbet af 7 dage.

Persondatapolitik

Vi vil aldrig kunne finde på at sælge, overdrage eller gøre tilgængelig nogle af de personlige oplysninger som registreres på forbrugstkunst.dk - Alle informationerne opbevares sikkert og kan kun tilgås af medarbejdere hos forbrugskunst.dk. Den elektroniske betaling sker igennem Quickpay, som er kendt som en troværdig og sikker betalingsgateway.

Vi anvender cookies til at styre både indhold af indkøbsvogn, og til at registrerer den besøgendes oplevelser på site. Du kan altid slette cookies via din browsers indstillinger.

Når man køber via forbrugstkunst.dk - så registrerer via navnet, adressen, telefonnummeret og mail adresse. Oplysningerne bliver kun brugt til at sende din ordre. Dataen gemmes i 3 år.

Vi gemmer også din IP adresse som ordren udføres fra - Det er for at komme falske ordre til livs - alle falske ordre vil blive politianmeldt.

Hvis du vælger at tilmelde dig nyhedsbrevet, så vil du løbende modtage nyheder og tilbud fra forbrugskunst.dk - Du kan altid framelde nyhedsbrevet igen.


Følg os på Facebook

Følg os på Google+